Returnari - Inlocuiri

Conform legislatiei romanesti in vigoare, consumatorul - persoana fizica, are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. 


In maxim 15 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra.

Cheltuierile de transport pentru retur vor fi suportate de cumparator. Costul pentru retur este 16Lei.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile trimise.

Etapele returnarii unui produs:

  1. Completati Formularul de Retur (RMA). 
  2. Pregatiti coletul pentru expediere si asteptati sa fiti contactat de curier.

Coletele trimise cu ramburs sau care nu au formularul completat in prealabil vor fi refuzate la primire.

 

Intrebari Frecvente:

Ce produse nu se pot returna?

Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri   Produse fara accesorii si documentele originale.   Produse aduse pe comenzi speciale

Cat timp dureaza de obicei inlocuirea?

Ne preocupa satisfactia clientilor, iar daca se va intampla un caz nefericit ii vom acorda prioritate. Timpul de prelucrare al unui obiect returnat este intre 2-5 zile, excluzand timpul de tranzit.

Daca un produs este defect si vreau sa renunt la cumparare, tot trebuie sa platesc transportul?

Orice reclamatie privind daune din cauza transportului sau produse lipsa trebuie trimisa in maxim 48h de la primirea coletului. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare. Orice retur va fi procesat conform conditiilor prezentate mai sus.

Cum pot minimiza riscul de a returna un produs? 

Verifica cu atentie produsul pe care il cumperi, daca acesta corespunde nevoilor si cerintelor tale. Poti oricand cere orice detalii despre orice produs.