Transport si retururi

Revomag.ro (revomag.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • SameDay Curier, Livrare in 1-2 zile, 16,00 RON

Returnari - Inlocuiri

Conform legislatiei romanesti in vigoare, consumatorul - persoana fizica, are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. 


In maxim 10 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra.

Cheltuierile de transport pentru retur vor fi suportate de cumparator. Costul pentru retur este 16Lei.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile trimise.

Cum pot returna un produs?

1. Accesati contul dvs in sectiunea comenzi si apasati butonul returneaza din dreptul produsului, apoi urmatii pasii indicati.

2. Completati formularul de retur si adaugati-l in colet.

3. Pregatiti coletul pentru expediere si asteptati sa fiti contactat de curier.


Daca comanda a fost plasata telefonic si nu aveti cont, initiati o cerere de retur aici. Va este necesar doar numarul comenzii primit pe mail.


Pentru persoanele juridice se accepta retur in termen de 14 zile cu plata integrala a transportului tur - retur de catre cumparator.