Discount oferit de Inventii Electronice Srl

Inventii Electronice Srl acorda discount-uri pentru accesorii la comenzile En-Gros mai mari de 1000 lei. Asadar, daca esti in cautarea unor accesorii pentru magazinul tau ar trebui sa profiti de aceasta campanie si sa achizitionezi produse la un pret cu pana la 30% mai mic.

Oferta nu este valabila doar in limita stocului disponibil, ci si pe produsele aflate pe baza de comanda ce se vor livra in termenul stabilit. 

Discount-ul ce il primesti reprezinta 30% din valoarea tuturor produselor aflate in cos daca valoarea totala este mai mare de 1000 RON; Pentru comenzi mai mari, discount-ul poate fi negociat.

Odata plasata comanda, selectati metoda de plata - Transfer Bancar. Va vom trimite ulterior o factura proforma cu suma totala de platit.

Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

 

  • Toate preturile afisate pe site au TVA inclus.
  • Sunt permise mai multe produse pe comanda, dar discount vor avea doar acele produse aflate in oferta, din categoriile enumerate.
  • Discount-ul este oferit indiferent de numarul produselor adaugate in cos, atat timp cat valoarea totala depaseste pragul de discount.
  • Livrarea este gratuita prin curier rapid pentru orice comanda ce depaseste 100 Ron.

 

Categoriile care afiseaza bannerul beneficiaza de discount:

  1. Huse 
  2. Periferice 
  3. Cabluri, Incarcatoare
  4. Folii de Protectie

Oferta este valabila pe o perioada nedeterminata, dar ne rezervam dreptul de a o anula oricand.