Despre Noi

Dorim prin intermediul acestui site sa iti oferim tot ceea ce iti doreai in materie de electronice si nu iti permiteai sa cumperi sau pur si simplu nu vroiai sa platesti prea mult, crezand ca pretul este exagerat. Acum iti poti permite sa cumperi tot ceea ce doresti direct de la producator, fara intermediari, la cel mai mic pret garantat, fara alte costuri suplimentare sau costuri ascunse adaugate decat cele afisate in cosul de cumparaturi. Convinge-te si tu acum!

Garantie de un an.

Toate produsele au garantie un an, facand exceptie doar acele produse in care este specificat altfel. De asemenea in timp de 15 de zile de la primire poti returna orice comanda daca aceasta nu corespunde preferintelor tale.

Calitate si siguranta.

Toate produsele sunt alese si inspectate cu atentie inainte de trimitere asigurand astfel un standard de calitate ridicat. Puteti fi sigur ca oferta noastra contine doar produse ce respecta un raport pret/calitate excelent.

Gama larga de produse.

Poti fi sigur ca la noi vei gasi tot ceea ce cauti in materie de electronice si nu numai. De asemenea daca doriti un produs ce nu se afla in oferta noastra ne puteti oricand contacta.

Preturi de fabrica.

Toate produsele sunt importate direct de la producator, fapt ce se reflecta in costul produselor, ajutand astfel distribuitorii sa aibe un avantaj pe piata, sa isi majoreze profitul si sa reduca costurile!

Plati flexibile.

Punem la dispozitia dumneavoastra mai multe metode de plata, dintre care: plata direct cu cardul, depunere in cont si ramburs la primire.