Programul de procesare a comenzilor online este de luni pana vineri intre orele 09:00 - 18:00


Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 24 - 48 ore lucratoare. Dupa procesarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru detaliile de livrare. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de luni in ordinea primirii lor.


Atentie! Preturile produselor prezentate pe site-ul revomag.ro sunt valabile numai pentru achizitiile online, respectiv rezervari online de produse.


Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail.

Daca doriti sa adaugati produse la o comanda deja efectuata va rugam sa ne contactati. Plasarea a mai multor comenzi poate avea drept consecinta trimiterea mai multor colete in loc de unul singur.


Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este stabilit de curier.


Anularea comenzilor online se face telefonic sau prin mail trimis pe adresa comenzi@revomag.ro in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.
Comenzile deja livrate nu se mai pot anula. 


Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor:
In perioada sarbatorilor de Paste, sau de iarna, intervalul de timp necesar procesarii unei comenzi se poate extinde si va fi specificat pe site.

Pentru sugestii, sesizari sau reclamatii, scrie-ne pe formularul de contact.